Ντρέσινγκ με γιαούρτι και κρεμ-φρές

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ντρέσινγκ με γιαούρτι και κρεμ-φρές

Υλικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 αγγουριού
  • 1 αγγουράκι τουρσί
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 κύπελλο κρεμ-φρές
  • 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι
  • χυμός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι καγιέν
  • μερικές σταγόνες από σάλτσα σόγιας
  • σταγόνες σάλτσα worchester

Εκτέλεση

  1. Πλένετε την πιπεριά και αφαιρείτε όλους τους σπόρους. Πλένετε το αγγούρι και το κόβετε μαζί με την πιπεριά, με το αγγουράκι τουρσί και το κρεμμύδι σε πολύ μικρά κομμάτια. Τ’ ανακατεύετε όλα με την κρεμ-φρές και το γιαούρτι. Προσθέτετε αν θέλετε χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν και σάλτσα με τσίλι. Ταιριάζει με κρύο κρέας, με πικάντικες σαλάτες και με ωμά ή βρασμένα λαχανικά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply