Ντρέσινγκ με γιαούρτι και κρεμ-φρές
Υλικά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1/4 αγγουριού
- 1 αγγουράκι τουρσί
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 κύπελλο κρεμ-φρές
- 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι
- χυμός λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι καγιέν
- μερικές σταγόνες από σάλτσα σόγιας
- σταγόνες σάλτσα worchester
Εκτέλεση
- Πλένετε την πιπεριά και αφαιρείτε όλους τους σπόρους. Πλένετε το αγγούρι και το κόβετε μαζί με την πιπεριά, με το αγγουράκι τουρσί και το κρεμμύδι σε πολύ μικρά κομμάτια. Τ’ ανακατεύετε όλα με την κρεμ-φρές και το γιαούρτι. Προσθέτετε αν θέλετε χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν και σάλτσα με τσίλι. Ταιριάζει με κρύο κρέας, με πικάντικες σαλάτες και με ωμά ή βρασμένα λαχανικά.