Skip to content
Μικρές συμβουλές για πεντανόστιμες σαλάτες που θα απογειώσουν την γεύση τους
- Στα dressings προτιμάτε να χρησιμοποιείτε φρέσκες σκελίδες σκόρδου και όχι σκόνη αποξηραμένου. Η γεύση δεν συγκρίνεται.
- Το γιαούρτι και η μαγιονέζα, αν αναμιχθούν στη βασική βινεγκρέτ, δίνουν μια βελούδινη σος μοναδικής γεύσης. Προτιμήστε σπιτική μαγιονέζα, αν αυτό είναι δυνατόν.
- Τα φρέσκα μυρωδικά δίνουν στη σαλάτα εκτός από το μοναδικό τους άρωμα και μια αίσθηση φρεσκάδας που δεν βρίσκουμε στα αποξηραμένα. Μικρές γλαστρούλες στη βεράντα με φρέσκα βότανα είναι μια έξυπνη λύση.
- Η μουστάρδα στα dressings λειτουργεί ως καταλύτης, βοηθώντας το ελαιόλαδο με το ξίδι να δέσουν καλά. Δίνει γεύση, ενώ δεν προσθέτει πολλές θερμίδες. Προτιμήστε την!