Κόβετε σε μικρούς κύβους την ντομάτα. Βάζετε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε πρώτα τις πιπεριές και τις σοτάρετε για 1′. Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τη μελιτζάνα και την ντομάτα. Τα ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του τηγανιού. Χτυπάτε καλά τα αυγά, προσθέτετε το γάλα και το μπέικιν πάουντερ, το ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι και το κινείτε για να απλωθεί παντού. Αφήνετε να ψηθεί για 2 “σκεπασμένο με καπάκι. Αναποδογυρίζετε την ομελέτα, χρησιμοποιώντας το καπάκι. Ψήνετε και από την άλλη πλευρά για 1’-2’ και τη σερβίρετε σε πιατέλα, πασπαλισμένη με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.