Ομελέτα με συκωταριά

Ομελέτα με συκωταριά. Ένα εξαιρετικό ορεκτικό για όλους.

Η ομελέτα με συκωταριά είναι μια ιδιαίτερα γευστική αλλά και θρεπτική ταυτόχρονα επιλογή.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ομελέτα με συκωταριά

Η ομελέτα με συκωταριά είναι μια ιδιαίτερα γευστική αλλά και θρεπτική ταυτόχρονα επιλογή. Εύκολη στην παρασκευή της χωρίς πολλά υλικά, είναι ιδανική τόσο για ορεκτικό όσο και για κύριο πιάτο. Η επιλογή είναι δική σας. Καλή επιτυχία.

  • Total Time: 20 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 1 συκωταριά 600-700 γραμμάρια
  • 2/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι-ρίγανη
  • 45 αυγά
  • 100 γραμμάρια κεφαλοτύρι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τη συκωταριά, που την έχουμε κόψει κομματάκια.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Η συκωταριά θέλει 10 λεπτά για να τηγανιστεί.
  4. Όταν είναι σχεδόν έτοιμη, αφαιρούμε το μισό λάδι.
  5. Χτυπάμε τα αυγά ομελέτα μαζί με το κεφαλοτύρι και τα ρίχνουμε μέσα στη συκωταριά.
  6. Ανακατεύουμε για να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές και σερβίρουμε.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 10 mins
  • Category: Ορεκτικό
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης