Η ομελέτα με συκωταριά είναι μια ιδιαίτερα γευστική αλλά και θρεπτική ταυτόχρονα επιλογή.
PrintΟμελέτα με συκωταριά
Η ομελέτα με συκωταριά είναι μια ιδιαίτερα γευστική αλλά και θρεπτική ταυτόχρονα επιλογή. Εύκολη στην παρασκευή της χωρίς πολλά υλικά, είναι ιδανική τόσο για ορεκτικό όσο και για κύριο πιάτο. Η επιλογή είναι δική σας. Καλή επιτυχία.
- Total Time: 20 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 1 συκωταριά 600-700 γραμμάρια
- 2/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι-ρίγανη
- 4–5 αυγά
- 100 γραμμάρια κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τη συκωταριά, που την έχουμε κόψει κομματάκια.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
- Η συκωταριά θέλει 10 λεπτά για να τηγανιστεί.
- Όταν είναι σχεδόν έτοιμη, αφαιρούμε το μισό λάδι.
- Χτυπάμε τα αυγά ομελέτα μαζί με το κεφαλοτύρι και τα ρίχνουμε μέσα στη συκωταριά.
- Ανακατεύουμε για να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές και σερβίρουμε.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 10 mins
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική