Skip to content

Print
- Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει.
- Προσθέτετε τα αυγά ένα ένα, το γιαούρτι με τη σόδα, τη βανίλια και ρίχνετε το μείγμα σε μια λεκάνη.
- Προσθέτετε το αλεύρι λίγο λίγο και τα ζυμώνετε, μέχρι να γίνει μια ζύμη κανονική. Την αφήνετε για 1/2 ώρα.
- Παίρνετε λίγη λίγη ζύμη και την πλάθετε σε σχήμα αφτιών. Τα απλώνετε σε ένα ταψί.
- Ρίχνετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί καλά, προσθέτετε λίγα λίγα τα ωτία.
- Αφού ροδίσουν, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν, και τα σερβίρετε σε πιατέλα.