Παϊδάκια σε μαρινάτα με μπίρα
Υλικά
- 2 κιλά παϊδάκια αρνίσια
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 1 κουταλιές σούπας ρίγανη
- 4 φλιτζάνια μπίρα
- 1/2 φλιτζάνια λάδι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ρίχνετε σε πυρίμαχο σκεύος τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, το λάδι, την μπίρα, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύετε και προσθέτετε τα παϊδάκια. Σκεπάζετε το σκεύος και το αφήνετε στο ψυγείο για 3 ώρες. Βγάζετε τα παϊδάκια, τα βάζετε σε μια σχάρα για να στραγγίξουν και τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στη σχάρα του φούρνου, τοποθετώντας ένα ταψί από κάτω για να πέφτουν τα υγρά τους. Αφήνετε να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.
- Σερβίρετε τα παϊδάκια σε πιατέλα ζεστά.