Παντζαροσαλάτα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Παντζαροσαλάτα

Υλικά

  • 1 κιλό παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μεγάλους κύβους
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 3 κουταλιές σούπας ξίδι
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές σούπας γιαούρτι
  • 1 κοφτή κουταλιές σούπας αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε το παντζάρι. Το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Έπειτα, εφόσον γίνει χλιαρό, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, το σκόρδο, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και σερβίρουμε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply