Παντζαροσαλάτα
Υλικά
- 1 κιλό παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μεγάλους κύβους
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
- 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- 3 κουταλιές σούπας ξίδι
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές σούπας γιαούρτι
- 1 κοφτή κουταλιές σούπας αλάτι
Εκτέλεση
- Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε το παντζάρι. Το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Έπειτα, εφόσον γίνει χλιαρό, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, το σκόρδο, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και σερβίρουμε.