πατατοσαλάτα μαγιονέζα
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- 1–2 κρεμμύδια (300 γραμμάρια)
- 400 γραμμάρια μαγιονέζα
- 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- μαϊντανός
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό με τη φλούδα για 35-40 λεπτά. Μετά τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
- Τα ανακατεύουμε όλα με τις πατάτες.
Η πατατοσαλάτα διατηρείται στο ψυγείο για 6-7 μέρες.