Πατατοσαλάτα με τόνο
Υλικά
- 150 γραμμάρια τόνο σε νερό στραγγισμένο
- 2 μεγάλες πατάτες
- 3–4 αγγουράκια τουρσί
- 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα αραιωμένη με μισό στιμμένο λεμόνι
- 2 βρασμένα αυγά κομμένα σε λωρίδες
- 2 μέτρια ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 1/3 ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
- Βράζουμε και ψιλοκόβουμε την πατάτα. Προσθέτουμε τον τόνο, τα ψιλοκομμένα αγγουράκια, τα αυγά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και έπειτα προσθέτουμε τη μαγιονέζα. Στρώνουμε σε μια πιατέλα στολίζοντας με πράσινες ελιές και σερβίρουμε.