Βάζετε τις βρασμένες γαρίδες για 2 λεπτά σε βραστό νερό. Τις στραγγίζετε. Ρίχνετε στο μπλέντερ τις γαρίδες, το βούτυρο και το κρεμμύδι. Χτυπάτε ρίχνοντας σιγά – σιγά τον χυμό του λεμονιού. Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνηθο και χτυπάτε για 2 λεπτά ακόμα. Αδειάζετε το πατέ σε γυάλινο, πορσελάνινο ή πήλινο μπολ, σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το σερβίρετε. Γαρνίρετε με φετούλες λεμόνι, ραπανάκι, φυλλαράκια μαϊντανού και σερβίρετε με κρακεράκια, τσιπς ή κριτσίνια.