Παξιμαδάκια με κοπανιστή και αγκιναράκια

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Παξιμαδάκια με κοπανιστή και αγκιναράκια

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Υλικά

  • 4 κουταλιές σούπας κοπανιστή ή τυροκαφτερή
  • 1 κουταλιές σούπας ξανθές σταφίδες
  • 12 μικρά κρητικά παξιμάδια
  • 8 ντοματίνια
  • 6 αγκιναράκια (διατηρημένα σε βάζο με ελαιόλαδο) καλά σουρωμένα
  • λίγα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
  • 1 γερή πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την κοπανιστή με τις σταφίδες και ελάχιστο λάδι από τα αγκιναράκια. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με το μείγμα. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, τα αγκιναράκια και τον δυόσμο. Προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε 1 κουταλιές σούπας από τη σαλάτα επάνω στο κάθε παξιμαδάκι και σερβίρουμε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply