Παξιμαδάκια με κοπανιστή και αγκιναράκια
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
Υλικά
- 4 κουταλιές σούπας κοπανιστή ή τυροκαφτερή
- 1 κουταλιές σούπας ξανθές σταφίδες
- 12 μικρά κρητικά παξιμάδια
- 8 ντοματίνια
- 6 αγκιναράκια (διατηρημένα σε βάζο με ελαιόλαδο) καλά σουρωμένα
- λίγα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
- 1 γερή πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την κοπανιστή με τις σταφίδες και ελάχιστο λάδι από τα αγκιναράκια. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με το μείγμα. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, τα αγκιναράκια και τον δυόσμο. Προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε 1 κουταλιές σούπας από τη σαλάτα επάνω στο κάθε παξιμαδάκι και σερβίρουμε.