Πένες Μποσκαϊόλα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πένες Μποσκαϊόλα

Υλικά

  • 375 γραμμάρια πένες
  • 1 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 150 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλιτζάνια παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίστε τα.
  2. Στο μεταξύ, ζεστάνετε το λάδι σ’ ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μπέικον και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και μόλις πηχτώσει ρίξτε τα ζυμαρικά και το τυρί και ανακατώστε καλά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης