Πένες με καπνιστό βακαλάο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πένες με καπνιστό βακαλάο

(για 4 άτομα)

Υλικά

  • 400 γραμμάρια πένες
  • 1 σκαφάκι των
  • 150 γραμμάρια φιλέτο καπνιστού βακαλάου
  • Μία κούπα κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά αλντέντε. Ταυτόχρονα, κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα φιλετάκια καπνιστού βακαλάου και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και χωρίς να βάλουμε βούτυρο, τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε ελαφρά.
  2. Σερβίρουμε αμέσως σαν κύριο γεύμα ή το διατηρούμε στο ψυγείο και το σερβίρουμε κρύο σαν συνοδευτικό ή σαλάτα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply