Πένες με Τόνο και Θυμάρι

Please follow and like us:

Πένες με Τόνο και Θυμάρι
Συγγραφέας:
Υλικά
  • 400 γρ. πένες
  • 2 κονσέρβες των 185 γρ. τόνος σε λάδι
  • 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. μικρές ντοματούλες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • ½ κ.γ. σπασμένοι κόκκοι μαυροπίπερο
Εκτέλεση
  1. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα. Ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα και σκεπαστέ τα για να διατηρηθούν ζεστά.
  2. Ανακατώστε τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά. Περιχύστε με τη σάλτσα τις πένες και σερβίρετε, πασπαλίζοντας αν θέλετε με τριμμένη παρμεζάνα.

 

loading...

Post Author: Greekouzina

Greekouzina
Παρακαλούμε αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση