πικ μι α παντς
Υλικά
- 1 λίτρο ρούμι Αντιλλών
- 1 κιλό ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
- 2 δωδεκάδες αυγά
- Χυμός 24 λεμονιών
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών. Σουρώνουμε μ’ ένα ύφασμα. Τ’ αφήνουμε σκεπασμένα με υγρή πετσέτα. Ζεσταίνουμε το ρούμι και τη ζάχαρη, με πέντε λίτρα νερό, σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Τα προσθέτουμε στο μίγμα των αβγών. Τα βάζουμε σε μπουκάλια.