Πικάντικη σάλτσα με ακτινίδια
Υλικά
- 2 κρεμμύδια
- 75γραμμάρια καθαρισμένα φυστίκια
- 1 κουταλιές γλυκού δυόσμο
- 5 ώριμα ακτινίδια
- 200 γραμμάρια κρεμ-φρές
- αλάτι
- άσπρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβετε. Ψιλοκόβετε επίσης τα φυστίκια ανακατεύετε με δυόσμο. Καθαρίζετε τ’ ακτινίδια και τα λιώνετε στο μίξερ, προσθέτετε την κρεμ-φρες. Μετά ανακατεύοντας συνεχώς ζεσταίνετε το μίγμα στους 60 βαθμούς για να μην πικρίσει η σάλτσα. Αφήνετε τη σάλτσα να κρυώσει, την αναμιγνύετε με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Την διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.