Πικάντικη σάλτσα με ακτινίδια

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πικάντικη σάλτσα με ακτινίδια

Υλικά

  • 2 κρεμμύδια
  • 75γραμμάρια καθαρισμένα φυστίκια
  • 1 κουταλιές γλυκού δυόσμο
  • 5 ώριμα ακτινίδια
  • 200 γραμμάρια κρεμ-φρές
  • αλάτι
  • άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβετε. Ψιλοκόβετε επίσης τα φυστίκια ανακατεύετε με δυόσμο. Καθαρίζετε τ’ ακτινίδια και τα λιώνετε στο μίξερ, προσθέτετε την κρεμ-φρες. Μετά ανακατεύοντας συνεχώς ζεσταίνετε το μίγμα στους 60 βαθμούς για να μην πικρίσει η σάλτσα. Αφήνετε τη σάλτσα να κρυώσει, την αναμιγνύετε με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Την διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply