Πικάντικη Σανγκρία
Υλικά
- 1/4 αγγούρι
- 3/4 φλιτζάνια Σανγκρία έτοιμη
- 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού
- worchester σος
- αγκοστούρα μπίτερ
- 2 ποτηράκια (4 cl) τεκίλα
- από 1 φέτα πορτοκαλιού και λεμονιού
- 2 παγάκια
- κέτσαπ
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε το αγγούρι και το στύβετε στον αποχυμωτή. Ανακατεύετε το χυμό του με την σαγκρία, με το χυμό λεμονιού, με μερικές σταγόνες γουόρτσεστερ σώς με αγκοστούρα και με τεκίλα. Βάζετε το μείγμα σ’ ένα ψηλό ποτήρι, συμπληρώνσετε με φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού και με παγάκια και σερβίρετε αμέσως.