Πιπεριές γεμιστές μέ σάλτσα

Πιπεριές γεμιστές μέ σάλτσα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πιπεριές γεμιστές μέ σάλτσα

χρόνος: 8 λεπτά

Υλικά

  • 8 πιπεριές
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες από το μύλο
  • 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
  • 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  • 1/2 φλυτζάνι ζωμό κρέατος ή νερό
  • 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις πιπεριές, κόβετε το καπάκι και αφαιρείτε το εσωτερικό τους.
  2. Ανακατεύετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό και γεμίζετε με αυτό το μείγμα τις πιπεριές.
  3. Ανακατεύετε τις ντομάτες, το ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη και το νερό και τα ρίχνετε στη χύτρα. Ψήνετε το φαγητό για 8 λεπτά.
  4. Ανοίγετε τη χύτρα. Ανακατεύετε στη σάλτσα την κρέμα γάλακτος και την περιχύνετε στις πιπεριές. Σερβίρετε τις πιπεριές σε ζεστή πιατέλα
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης