Ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε κομματάκια και ζυμώνετε, προσθέτοντας λίγο νερό, ώστε να γίνει η ζύμη μάλλον σφιχτή.
Μέσα σε λεκανίτσα βάζετε τη μυζήθρα, περασμένη από τη μηχανή του πουρέ, προσθέτετε τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύετε για να αναμειχθούν. Ρίχνετε στη συνέχεια το μέλι και τα αυγά χτυπημένα με το αλεύρι και ζυμώνετε καλά.
Ανοίγετε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και το στρώνετε σε βουτυρωμένο τετράγωνο ταψάκι πλευράς 22 εκ., ώστε να σκεπάσει τα πλαϊνά του ταψιού. Αδειάζετε μέσα στο ταψί το μείγμα του μελιού πάνω στο φύλλο. Με τα περισσεύματα του φύλλου φτιάχνετε κορδόνια και τα τοποθετείτε σταυρωτά πάνω στην πίτα. Βάζετε την πίτα να ψηθεί στο φούρνο για μία ώρα. Όταν τη βγάλετε από το φούρνο, την πασπαλίζετε κανέλα και αφού κρυώσει την κόβετε σε κομμάτια.