Κόβετε τα λαχανικά σε μικρούς κύβους. Τα βάζετε σε ένα μπολ, τα αλατίζετε και τα ραντίζετε με 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο. Τα ψήνετε στους 180°C για 30′.
Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ρίχνετε μέσα το κατίκι Δομοκού και ανακατεύετε καλά. Απλώνετε τα φύλλα ένα ένα σε λεία επιφάνεια. Τα κόβετε σε λωρίδες πλάτους 5 εκ. Στην αρχή κάθε λωρίδας βάζετε 1 κουταλιές σούπας από το μείγμα και διπλώνετε το φύλλο σε τριγωνάκια. Τα αλείφετε με ελαιόλαδο και τα ψήνετε στους 180°C για 20′-30′ ή μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζετε και τα διατηρείτε ζεστά.