Ψάρι φιλέτο σχάρας

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΨΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΧΑΡΑΣ

Υλικά

  • 6 κατεψυγμένα φιλέτα ψαριού (γλώσσας ή μπακαλιάρος)
  • 3 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κ. γλυκού τζίτζερ
  • 1/2 κ. γλυκ. σκόνη σκόρδου
  • χυμό ενός λεμονιού
  • ξύσμα ενός λεμονιού
  • 1/4 φλιτζάνια τσαγιού νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 5 κλωνιά μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγώνετε τα φιλέτα. Τα βάζετε σε πυρέξ, περιχύνετε με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μαϊντανό και τα βάζετε σκεπασμένα στο ψυγείο, 8 ώρες τουλάχιστον. Βγάζετε τα φιλέτα απ’ τη μαρινάδα, τα βάζετε στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ του φούρνου, 8 λεπτά από κάθε πλευρά, αλείφοντας τα κάθε τόσο με τη μαρινάδα τους. Τα σερβίρετε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply