Ψάρι gourmet στη στιγμή

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ψάρι gourmet στη στιγμή

Υλικά

  • 1 φλιτζάνια φρέσκα ψίχουλα από λευκό ψωμί
  • 1/2 φλιτζάνια φρέσκο τυρί κρέμα
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1 κουταλιές γλυκού κύμινο σε σκόνη
  • 1 κουταλιές γλυκού χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα
  • μαγιονέζα
  • 1 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε τα ψίχουλα με το τυρί, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αυγό,το κύμινο, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε.
  2. Έχετε ξεπαγώσει τα φιλέτα ψαριού και μοιράζετε το μίγμα από τα ψίχουλα πάνω στο ψάρι. Τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στους 200°C για 15-20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με τον άνηθο και το μαϊντανό και συνοδεύετε το ψάρι με το μίγμα και ρύζι με λαχανικά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply