Ψάρι gourmet στη στιγμή
Υλικά
- 1 φλιτζάνια φρέσκα ψίχουλα από λευκό ψωμί
- 1/2 φλιτζάνια φρέσκο τυρί κρέμα
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1 κουταλιές γλυκού κύμινο σε σκόνη
- 1 κουταλιές γλυκού χυμό λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα
- μαγιονέζα
- 1 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε τα ψίχουλα με το τυρί, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αυγό,το κύμινο, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε.
- Έχετε ξεπαγώσει τα φιλέτα ψαριού και μοιράζετε το μίγμα από τα ψίχουλα πάνω στο ψάρι. Τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στους 200°C για 15-20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με τον άνηθο και το μαϊντανό και συνοδεύετε το ψάρι με το μίγμα και ρύζι με λαχανικά.