Ψαρονέφρι με σάλτσα πέστο. Άλλη μια απλή, εύκολη γρήγορη αλλά και νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι με σάλτσα πέστο. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και καλή σας απόλαυση.
Total Time:9 mins
Yield:3
Υλικά
3 ψαρονέφρια (από 300 γραμμάρια περίπου το καθένα)
4 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα πέστο
1/2 φλιτζάνια λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα ψαρονέφρια κατά μήκος στη μέση και στη συνέχεια σε μικρότερα κομμάτια.
Ζεσταίνετε 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα κομμάτια του κρέατος σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας τα συνέχεια για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε στο τηγάνι τη σάλτσα πέστο και το λευκό κρασί. Αφήνετε άλλα 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει ή σάλτσα.