Ραβιόλια με Βούτυρο και Φασκόμηλο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ραβιόλια με Βούτυρο και Φασκόμηλο

Υλικά

  • 80 γραμμάρια τυρί Ρομάνα η γκράνα παντάνο.
  • 400 γραμμάρια φρέσκα ραβιόλια
  • 80 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Με ένα εργαλείο ξεφλουδίσματος λαχανικών ξύστε το τυρί.
  2. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν, και στραγγιστέ τα. Σ’ ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο, Σοτάρετε το σκόρδο και το φασκόμηλο για 2 λεπτά ή μέχρι να κάψει το βούτυρο.
  3. Σερβίρετε τα ραβιόλια, περιχύνοντας τα με το βούτυρο και απλώστε το τυρί στην επιφάνεια τους.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply