Ραβιόλια με Βούτυρο και Φασκόμηλο
Υλικά
- 80 γραμμάρια τυρί Ρομάνα η γκράνα παντάνο.
- 400 γραμμάρια φρέσκα ραβιόλια
- 80 γραμμάρια βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 κουταλιές σούπας φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Με ένα εργαλείο ξεφλουδίσματος λαχανικών ξύστε το τυρί.
- Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν, και στραγγιστέ τα. Σ’ ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο, Σοτάρετε το σκόρδο και το φασκόμηλο για 2 λεπτά ή μέχρι να κάψει το βούτυρο.
- Σερβίρετε τα ραβιόλια, περιχύνοντας τα με το βούτυρο και απλώστε το τυρί στην επιφάνεια τους.