ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ
Υλικά
- 12 μισά ροδάκινα κομπόστα (κονσέρβας ή σπιτικό), στραγγισμένα από το σιρόπι τους
- 12 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε άγλυκη σαντιγί
- 24 φρέσκα βατόμουρα ή φράουλες
- 12 φυλλαράκια μέντας φρέσκα
Για το σερβίρισμα
- 4 κουταλιές σούπας σιρόπι βατόμουρου ή φράουλας
- 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Μοιράζετε σε κάθε πιάτο από δύο μισά ροδάκινα και γεμίζετε το κάθε μισό με 1 κουταλιές σούπας σαντιγί. Από πάνω βάζετε δύο φράουλες κι ένα φυλλαράκι μέντας. Γαρνίρετε με λίγο σιρόπι βατόμουρου ή φράουλας και την κρέμα γάλακτος (χωρίς να τη χτυπήσετε).