Ροδάκινα με βατόμουρα και κρέμα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ

Υλικά

  • 12 μισά ροδάκινα κομπόστα (κονσέρβας ή σπιτικό), στραγγισμένα από το σιρόπι τους
  • 12 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε άγλυκη σαντιγί
  • 24 φρέσκα βατόμουρα ή φράουλες
  • 12 φυλλαράκια μέντας φρέσκα

Για το σερβίρισμα

  • 4 κουταλιές σούπας σιρόπι βατόμουρου ή φράουλας
  • 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Μοιράζετε σε κάθε πιάτο από δύο μισά ροδάκινα και γεμίζετε το κάθε μισό με 1 κουταλιές σούπας σαντιγί. Από πάνω βάζετε δύο φράουλες κι ένα φυλλαράκι μέντας. Γαρνίρετε με λίγο σιρόπι βατόμουρου ή φράουλας και την κρέμα γάλακτος (χωρίς να τη χτυπήσετε).
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης