Ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα

Ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα: πεντανόστιμη συνταγή

Ένα δροσερό και υγιεινό επιδόρπιο για τις καλοκαιρινές μέρες, τα ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα είναι μια ελαφριά και νόστιμη επιλογή. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για ένα γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα

Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!

  • Total Time: 17 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  • 34 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 200 γραμμάρια ανθότυρο
  • 2 κουταλιές σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (θυμάρι, άνηθο ή κόλιαντρο)
  • 40 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ντοματάκια Σαντορίνης

Εκτέλεση

  1. Ζεματάτε 3′-4′ τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε καλά.
  2. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να ρίξετε λιπαρή ύλη και τηγανίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου 6′-7′ από την κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά.
  3. Με ένα μαχαίρι ελέγχετε ότι έχουν ψηθεί στο εσωτερικό τους. Αφήνετε τα φιλέτα να κρυώσουν και τα κόβετε σε κυβάκια.
  4. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το ανθότυρο και το ροκφόρ λιωμένα με πιρούνι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά και τα κυβάκια κοτόπουλου.
  5. Ρίχνετε λίγο πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε σε κάθε φέτα κολοκυθιού λίγη γέμιση και τυλίγετε σε ρολά.
  6. Για να σερβίρετε, περνάτε σε καλαμάκια 2 ρολάκια και ανάμεσα βάζετε ένα ντοματάκι Σαντορίνης.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 7 mins
  • Category: Ορεκτικό
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης