Ρολά με λιαστές ντομάτες και πιπεριές
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
Υλικά
- 4 φέτες λεπτές από μοσχαρίσιο κρέας
- 4 φέτες μπέικον
- 4 κόκκινες πιπεριές
- 1 ματσάκι κόλιαντρο ή μαϊντανό
- 4–5 λιαστές ντομάτες
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 4 κουταλιές σούπας λάδι
- το χυμό 1/2 λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Ψήνετε τις πιπεριές στο φούρνο και τις ξεφλουδίζετε. Τις κόβετε σε λωρίδες. Τοποθετείτε πάνω σε κάθε φέτα κρέατος μια φέτα μπέικον και δύο λωρίδες κόκκινης πιπεριάς. Τυλίγετε σε ρολό και στερεώνετε με οδοντογλυφίδα.
- Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα ρολά σε χαμηλή φωτιά 20′. Τα βγάζετε και τα διατηρείτε ζεστά. Ρίχνετε στο τηγάνι το λάδι, το χυμό λεμονιού, το κόλιαντρο ψιλοκομμένο, τις λιαστές ντομάτες και τις πιπεριές που περίσσεψαν.
- Ανακατεύετε καλά, τα τηγανίζετε λίγο και περιχύνετε με τη σάλτσα τα ρολά.