Ρολά ομελέτας
(Για 4 άτομα)
Υλικά
Για την ομελέτα:
- 4 αυγά
- 2 κουταλιές σούπας γάλα
- 2 κουταλιές σούπας τυρί παρμεζάνα τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο !Για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση:
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 80 γραμμάρια ζαμπόν
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λωρίδες
Εκτέλεση
- Χτυπάτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά !Για την ομελέτα. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και ψήνετε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές. Τοποθετείτε την ομελέτα σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου. Απλώνετε από πάνω το τυρί, το ζαμπόν και τις λωρβες της πιπεριάς. Διπλώνετε σε ρολό με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου. Ψήνετε την ομελέτα σε φούρνο στους 200°C για 5′-10′. Τη βγάζετε και αφού κρυώσει, σερβίρετε με πατατάκια -τσιπς.