Ρολά βοδινά

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ρολά βοδινά

Χρόνος: 15 λεπτά

Υλικά

  • 46 φέτες λεπτές βοδινό ή μοσχάρι (σνίτσελ)
  • 46 φέτες μπέικον
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 23 αγγουράκια τουρσί
  • αλάτι
  • πιπέρι, μουστάρδα
  • 23 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1/2 φλυτζάνι ζεστό ζωμό κρέατος
  • 12 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 45 κουταλιές σούπας κούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα αγγουράκια κατά μήκος, σε τέταρτα.
  2. Πασπαλίζετε τα σνίτσελ από τη μία μεριά με αλάτι, πιπέρι και τα αλείφετε με μουστάρδα. Στρώνετε πάνω από μία φέτα μπέικον, ένα ή δύο αγγουράκια και τα κρεμμύδια. Τυλίγετε τα σνίτσελ και τα δένετε με κλωστή.
  3. Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε τα ρολά ωσότου ροδίσουν. Προσθέτετε το ζωμό, κλείνετε τη χύτρα και τα μαγειρεύετε για 15 λεπτά.
  4. Ανοίγετε τη χύτρα, δένετε τη σάλτσα με το αλεύρι και ανακατεύετε την κρέμα γάλακτος.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply