Ρολό κοτόπουλου με πιπεριές και μουστάρδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ρολό κοτόπουλου με πιπεριές και μουστάρδα

για 4 άτομα

Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 8 φέτες μπέικον
  • 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψημένες, κομμένες σε λωρίδες
  • λίγο βούτυρο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές σούπας λευκό κρασί
  • 120ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • άσπρο πιπέρι
  • 1 κουταλιές γλυκού φρέσκα μυρωδικά (εστραγκόν, τσάιβς και μαϊντανό)

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και αλείφετε τη μία τους πλευρά με λίγη μουστάρδα. Τα ενώνετε ανά δύο και τα τυλίγετε με μπέικον. Τα δένετε με σπάγκο και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί. Περιχύνετε με το κρασί και ψήνετε 1 ώρα, στους 200°C. Φιλτράρετε το ζουμί σε κατσαρολάκι, προσθέτετε την υπόλοιπη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και τα μυρωδικά και δένετε τη σάλτσα. Σερβίρετε τα ρολά σε φέτες, αφαιρώντας το σπάγκο και το μπέικον. Συνοδεύετε με τις πιπεριές και τη σάλτσα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης