Ρολό κοτόπουλου με πιπεριές και μουστάρδα
για 4 άτομα
Υλικά
- 4 φιλέτα κοτόπουλου
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 8 φέτες μπέικον
- 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψημένες, κομμένες σε λωρίδες
- λίγο βούτυρο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές σούπας λευκό κρασί
- 120ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- άσπρο πιπέρι
- 1 κουταλιές γλυκού φρέσκα μυρωδικά (εστραγκόν, τσάιβς και μαϊντανό)
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και αλείφετε τη μία τους πλευρά με λίγη μουστάρδα. Τα ενώνετε ανά δύο και τα τυλίγετε με μπέικον. Τα δένετε με σπάγκο και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί. Περιχύνετε με το κρασί και ψήνετε 1 ώρα, στους 200°C. Φιλτράρετε το ζουμί σε κατσαρολάκι, προσθέτετε την υπόλοιπη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και τα μυρωδικά και δένετε τη σάλτσα. Σερβίρετε τα ρολά σε φέτες, αφαιρώντας το σπάγκο και το μπέικον. Συνοδεύετε με τις πιπεριές και τη σάλτσα.