Ρουμ παντς
Υλικά
- 250 γραμμάρια ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο
- 1/2 μπουκάλι ρούμι
- 1/2 λίτρο χυμός ανανά
- Χυμός 3 πορτοκαλιών
- Χυμός 3 λεμονιών
- 1/2 λίτρο τζίντζερ έιλ
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το χυμό ανανά και τη ζάχαρη μέσα σε μπολ. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού. Ρίχνουμε και το ρούμι. Ανακατεύουμε με το κουτάλι. Τοποθετούμε στο κέντρο του μπολ ένα μεγάλο κομμάτι πάγου ή παγάκια. Τη στιγμή που θα το σερβίρουμε, προσθέτουμε το τζίντζερ έιλ. Διακοσμούμε με ανανά, φέτες πορτοκαλιού, κερασάκια, φράουλες και με άλλα φρούτα εποχής.