Μουσκέψτε τα ξερά φρούτα στο γλυκό κρασί τουλάχιστον για μισή ώρα. Στραγγιστέ τα και ψιλοκόψτε τα.
Βάλτε το ρύζι με 1 φλιτζάνια νερό στην κατσαρόλα και βράστε το για 7-8 λεπτά. Προσθέστε στο βρασμένο ρύζι το γάλα, τη βανίλια και τη ζάχαρη και βράστε τα για άλλα 5 λεπτά. Διαλύστε το κορν φλάουρ στην κρέμα γάλακτος και ρίξτε το μείγμα στην κατσαρόλα και βράστε τα όλα μαζί για άλλα 5-6 λεπτά. Αδειάστε το ρυζόγαλο στα μπολ. Οταν κρυώσει το ρυζόγαλο, γαρνίρετε με τα ξερά φρούτα και σερβίρετε.