Σαγανάκι

Σαγανάκι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σαγανάκι

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι την πιπεριά με το λάδι, ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες και τα σιγοβράζετε για 30 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι το μαϊντανό και λίγο νερό.
  2. Όταν δέσει η σάλτσα, ρίχνετε τα αυγά ένα ένα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνετε με τη σάλτσα με προσοχή, για να μη σπάσουν. Προσθέτετε το τυρί, αφήνετε για 5 λεπτά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης