Σαγανάκι
Υλικά
- 4 αυγά
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρετε σε ένα τηγάνι την πιπεριά με το λάδι, ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες και τα σιγοβράζετε για 30 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι το μαϊντανό και λίγο νερό.
- Όταν δέσει η σάλτσα, ρίχνετε τα αυγά ένα ένα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνετε με τη σάλτσα με προσοχή, για να μη σπάσουν. Προσθέτετε το τυρί, αφήνετε για 5 λεπτά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε σε πιατέλα.