Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και μήλα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και μήλα

Υλικά

  • 1 λόλα ρόσα
  • 1 μικρό ραντίτσιο
  • 1 μικρή σγουρή σαλάτα (αντιδάκια)
  • 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού καρύδια σπασμένα και καβουρντισμένα
  • 2 μήλα σε φέτες (κομμένες σαν βεντάλια)
  • 200 γραμμάρια τυρί πεκορίνο (κομμένο σε λωρίδες)

Για το ντρέσινγκ:

  • 125 ml ελαιόλαδο
  • 34 κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιές γλυκού κόκκινο ταμπάσκο

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις σαλάτες και τις στραγγίζετε. Τις κόβετε με το χέρι. Αναμειγνύετε τα υλικά του ντρέσινγκ. Σερβίρετε τις σαλάτες σε ένα πιάτο, ρίχνετε τα καρύδια και τα αναμειγνύετε. Τοποθετείτε τα μήλα γύρω, γύρω κομμένα σαν βεντάλια. Σερβίρετε το πεκορίνο στη μέση της σαλάτας, την περιχύνετε με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης