Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά
(Για 4 άτομα)
Υλικά
- 1 σαλάτα γαλλική
- 2 κομμάτια σικορέ
- 1 κομμάτι ραντίτσιο
- 3–4 σγουρά αντιδάκια
- 1 λόλα ρόσα
- λίγες καρδιές από σπανάκι
- 1 ματσάκι ρόκα
- 6–7 κομμάτια λιαστές ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 2–3 κουταλιές σούπας ελιές
- 10–12 ντοματίνια μικρά ολόκληρα
- 100 γραμμάρια λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο
- 10–12 μανιτάρια ωμά κομμένα σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- σουσάμι για πασπάλισμα
Για το ντρέσινγκ:
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιές γλυκού πράσινο, ταμπάσκο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένετε τις σαλάτες, τις στραγγίζετε και τις κόβετε με το χέρι. Ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά. Αναμειγνύετε τα υλικά του ντρέσινγκ. Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τα υλικά της σαλάτας. Τα περιχύνετε με το ντρέσινγκ. και πασπαλίζετε με το σουσάμι