1 κόκκινη πιπεριά,ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά,ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
50 γραμμάρια μαύρες ελιές
225 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια από μια σαλάτα,κομμένη σε λωρίδες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
2 σφιχτοβρασμένα αυγά, κομμένα στα τέσσερα
αλάτι
πιπέρι
5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι από κρασί
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
1 κουταλιές γλυκού λ. αγνό μέλι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζετε τις πιπεριές, τις ελιές, το τυρί, τη σαλάτα, τα κρεμμυδάκια και τα αυγά. Αδειάζετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ σ’ ένα βάζο που έχει βιδωτό καπάκι και ανακατεύετε, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές υγρό μίγμα. Περιχύνετε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα την τελευταία στιγμή για να μην μαλακώσουν τα λαχανικά και σερβίρετε.