Σαλάτα με κουνουπίδι
Υλικά
- 1 μέτριο κουνουπίδι βρασμένο λίγο, σε κομμάτια
- 1–2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1–2 κουταλιές σούπας πίκλες τουρσί ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας λάδι ελιάς
- 1–2 κ. γλυκού ξίδι
- 1–2 αυγά βρασμένα, κομμένα σε φέτες
- αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ξίδι, το λάδι, τα τουρσιά, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σ’ ένα μπολ σαλάτας βάζετε το κουνουπίδι μαζί με τα αυγά. Περιλούζετε με τη σάλτσα. Βάζετε τη σαλάτα 15 περίπου λεπτά στο ψυγείο να κρυώσει πριν τη σερβίρετε.