Πλένετε τις μελιτζάνες και κόβετε τα κοτσάνια. Τις κόβετε σε φέτες πάχους περ. 3 χ/στών, τις στρώνετε σε ένα πυρέξ και πασπαλίζετε κάθε στρώση με αλάτι. Τις αφήνετε 20 λεπτά να τραβήξουν, μετά τις ξεπλένετε με κρύο νερό, τις απλώνετε σε λαδόχαρτο και τις στεγνώνετε. Ανακατεύετε το αλεύρι με αρκετό πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο. Ζεσταίνετε το λάδι, λίγο λίγο στο τηγάνι, αλευρώνετε τις μελιτζάνες και τις τηγανίζετε, χωρίς ν’ ακουμπάει η μια στην άλλη. Μετά τις αφήνετε να στραγγίσουν. Ανακατεύετε το σκόρδο μαζί με το κορίανδρο και με αλάτι. Πλένετε τον μαϊντανό, τον στεγνώνετε και τον κόβετε. Τον ανακατεύετε με ξύδι, ζωμό κρέατος και τσέρι. Σερβίρετε τις μελιτζάνες σε μπολ, τις περιχύνετε με τη σάλτσα, τις σκεπάζετε με σελοφάν και τις αφήνετε 12 ώρες στο ψυγείο. Τις γυρίζετε μια ως δύο φορές. Η σαλάτα ταιριάζει με όλα τα ψητά κρέατα.