Σάλτσα από μπύρα για κοτόπουλο ή ψάρι σχάρας

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΙΡΑ ΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΨΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ

για 4 άτομα

Υλικά

  • 2 κρόκους αυγών
  • 330ml μπίρα
  • 1 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  • 100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • αλάτι -πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών μέσα σε μπεν μαρί με 1 κουταλιές σούπας μπίρα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε λίγο λίγο το μαλακωμένο βούτυρο και την υπόλοιπη μπίρα, χτυπώντας με σύρμα. Αλατοπιπερώνετε και η σάλτσα σας είναι έτοιμη για λευκά κρέατα και ψάρια τηγανητά ή βραστά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης