ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΙΡΑ ΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΨΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ
για 4 άτομα
Υλικά
- 2 κρόκους αυγών
- 330ml μπίρα
- 1 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
- 100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- αλάτι -πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών μέσα σε μπεν μαρί με 1 κουταλιές σούπας μπίρα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε λίγο λίγο το μαλακωμένο βούτυρο και την υπόλοιπη μπίρα, χτυπώντας με σύρμα. Αλατοπιπερώνετε και η σάλτσα σας είναι έτοιμη για λευκά κρέατα και ψάρια τηγανητά ή βραστά.