Σάλτσα κιμά Μπολωνέζ

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σάλτσα κιμά Μπολωνέζ

Χρόνος: 5 λεπτά

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά
  • 56 κουταλιές σούπας λάδι
  • 12 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλυτζάνι κρασί άσπρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 34 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
  • 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
  • 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το λάδι στη χύτρα και σοτάρετε τον κιμά με τα κρεμμύδια. Σβήνετε τον κιμά με το κρασί, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και κλείνετε τη χύτρα. Μαγειρεύετε τη σάλτσα για 5 λεπτά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply