Σάλτσα μουστάρδας
Υλικά
- 200 γραμμάρια ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια ξίδι
- 1/2 κουταλιές γλυκού αλάτι
- 1/3 κουταλιές γλυκού πιπέρι
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπουκάλι μεγάλο βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι το αλάτι, το πιπέρι και τη μουστάρδα.
- Κλείνουμε το μπουκάλι και χτυπάμε πολύ καλά να ανακατευτούν τα υλικά. Κρατάμε τη σάλτσα στο ψυγείο για αρκετό καιρό. Κάθε φορά, πριν τη χρησιμοποιηθούμε, τη χτυπάμε πολύ καλά.
- Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για όλες τις πράσινες σαλάτες, για φασόλια βραστά σαλάτα, για πατάτες βραστές και γενικά όπου μας πάει η γεύση.