Ψιλοκόβετε το μπέικον και το τσιγαρίζετε σε 1 κουταλιές σούπας σούπας λάδι. Μετά το βγάζετε και το φυλάτε. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, τα ψιλοκόβετε τα τσιγαρίζετε στο λάδι, αφήνετε να κρυώσουν. Ψιλοκόβετε τα αγγουράκι στραγγίζετε την κάπαρη και το καλαμπόκι. Ανακατεύετε σ’ ένα μπολ το μίγμα κρεμμυδιών-σκόρδου με το υπόλοιπο λάδι, με το κέτσαπ, με τη σαντιγύ και με τη μαγιονέζα. Προσθέτετε τα αγγουράκια, την κάπαρη και το καλαμπόκι. Προσθέτετε στη σάλτσα αλάτι, ταμπάσκο και σάλτσα γουόρτσεστερ. Την σερβίρετε και την πασπαλίζετε με τα κομμάτια του μπέικον. Ταιριάζει με όλα τα ωμά λαχανικά και με κρύο κρέας.