Σάλτσα ταμπάσκο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΜΠΑΣΚΟ

Υλικά

  • 400 γραμμάρια ντοματούλες
  • 1 κουταλιές σούπας σάλτσα ταμπάσκο
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι
  • 1 κύβο κόττας
  • 1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
  • 1 κ. γλυκού ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
  • ελάχιστο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνετε τις ντοματούλες λειωμένες πολύ καλά, τον κύβο κότας διαλυμένο στο νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε 50 λεπτά περίπου, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι να πήξει η σάλτσα. Την σερβίρετε σε μπωλ.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply