ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΜΠΑΣΚΟ
Υλικά
- 400 γραμμάρια ντοματούλες
- 1 κουταλιές σούπας σάλτσα ταμπάσκο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι
- 1 κύβο κόττας
- 1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 1 κ. γλυκού ζάχαρη
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
- ελάχιστο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνετε τις ντοματούλες λειωμένες πολύ καλά, τον κύβο κότας διαλυμένο στο νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε 50 λεπτά περίπου, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι να πήξει η σάλτσα. Την σερβίρετε σε μπωλ.