Σανγκρία Ροδάκινο
Υλικά
- 2 ώριμα ροδάκινα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
- 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- φλούδες από 2 πορτοκάλια και 2 λεμόνια
- χυμό από 2 λεμόνια
- 1 ποτηράκι του λικέρ γκραν μαρνιέ
- 1 λίτρο κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε τα κομμάτια του ροδάκινου και τις φλούδες πορτοκαλιών και λεμονιών. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και περιχύνετε με το χυμό λεμονιού. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ παγάκια μέχρι τη μέση, προσθέτετε το κόκκινο κρασί και ανακατεύετε ελαφρά.