Σάντουιτς με σαρδέλες

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σάντουιτς με σαρδέλες

(Για 4 άτομα)

Υλικά

  • 200 γραμμάρια σαρδέλες ψημένες στο γκριλ
  • χυμός και ξύσμα 1 λεμονιού
  • 1 κουταλιές σούπας κέτσαπ
  • 2 κουταλιές σούπας Γούστερ σος
  • 1 πρέζα μουστάρδα σε σκόνη
  • 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ψωμάκια ψημένα και αλειμμένα με βούτυρο
  • πιπέρι
  • 4 ροδέλες φρέσκιας ντομάτας
  • 4 κλαράκια φρέσκιας ρίγανης για διακόσμηση

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από τις σαρδέλες και τα ψωμάκια. Τα αφήνετε στη φωτιά για 15″-30″, προσθέτετε τις σαρδέλες και ανακατεύετε. Σκεπάζετε το σκεύος και ψήνετε το φαγητό σε δυνατή φωτιά για 2′-2 1/2′.
  2. Σερβίρετε στα πιάτα μια σαρδέλα και μια ροδέλα ντομάτας πάνω σε κάθε ψωμάκι και διακοσμείτε με ένα κλαράκι ρίγανης.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply