Σάντουιτς με ζαμπόν και τυρολιαστή ντομάτα
Υλικά
- 4 ψωμάκια για σάντουιτς
- 8 φέτες ζαμπόν
- 8 φέτες γραβιέρα
- 8 φύλλα μαρούλι ίσιο
- 4 λιαστές ντομάτες σε λάδι
- 1 κ. γλ. κάππαρη
- ½ κουταλιές γλυκού ξερός βασιλικός
- 100 γραμμάρια ανθότυρο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Στραγγίζετε τις λιαστές ντομάτες και τις βάζετε στο πολυμίξερ με το ανθότυρο, το ελαιόλαδο, την κάππαρη, το βασιλικό και λίγο αλάτι. Πολτοποιείτε το μείγμα. Κόβετε τα ψωμάκια στη μέση και τα αλείφετε εσωτερικά με το μείγμα του ανθότυρου με τις λιαστές ντομάτες. Βάζετε από 2 φύλλα σαλάτας, 2 φέτες ζαμπόν και 2 φέτες γραβιέρας. Βάζετε επάνω από τη γραβιέρα από μία κουταλιές σούπας από το άλειμμα και σερβίρετε.