Σαρδέλες ριγανάτες

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σαρδέλες ριγανάτες

Χρόνος: 2-3 λεπτά

Υλικά

  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 1 κουταλιές γλυκού ρίγανη
  • χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις σαρδέλες καλά, τις αλατίζετε, τις πασπαλίζετε με ρίγανη και τις βάζετε στο καλάθι.
  2. Τοποθετείτε το καλάθι στον πυθμένα. Περιχύνετε τις σαρδέλες με το λάδι και το λεμόνι και κλείνετε τη χύτρα. Μαγειρεύετε τις σαρδέλες για 2-3 λεπτά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply