Σεσκουλοκεφτέδες
Υλικά
- 1 ματσάκι σέσκουλο ή μαϊντανός
- 6 κόκκινες ντομάτες
- 2 κρεμμύδια μέτρια
- αλάτι
- πιπέρι
- κανέλα
- αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
- Κόβετε το σέσκουλο όχι πολύ ψιλά, καθώς και τα κρεμμύδια και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για να ενώσουν. Ρίχνουμε νερό και ανάλογο με την ποσότητα νερού αλεύρι, την κανέλλα και τα ανακατεύουμε, ώσπου να γίνει χυλός όχι πολύ πηχτός.Έχουμε το τηγάνι στην φωτιά με το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε έναν έναν τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε και από τις 2 μεριές. Σερβίρονται με χόρτα ή σαλάτα.