Σφολιατάκια με τυρί και ντομάτα
Υλικά
- 20 μικρά φύλλα σφολιάτας
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 1 1/2 φλιτζάνια τυρί γκούντα τριμμένο
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- Λίγη ρίγανη
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε τη φέτα σε μπολ. Τη λιώνετε με ένα πιρούνι, προσθέτετε το γκούντα και τα ανακατεύετε. Κόβετε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους, αφαιρείτε τους σπόρους και τις προσθέτετε στο μπολ μαζί με τη ρίγανη και το πιπέρι. Στρώνετε σε ένα ταψί λαδόχαρτο. Παίρνετε ένα φύλλο σφολιάτας, το πατάτε στις άκρες και το αλείφετε με λίγο νερό. Βάζετε με ένα κουταλιές γλυκού λίγο μείγμα, το κλείνετε σε μισοφέγγαρο, το τοποθετείτε στο ταψί και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Ψήνετε τα σφολιατάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15′ και τα σερβίρετε σε πιατέλα