Σνίτσελ γεμιστά με τυρί και κουκουνάρι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σνίτσελ γεμιστά με τυρί και κουκουνάρι

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Υλικά

  • 4 λεπτά σνίτσελ χτυπημένα ελαφρά
  • 100 γραμμάρια κουκουνάρι καβουρντισμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 60 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού
  • 45 κουταλιές σούπας λάδι
  • 2 κουταλιές σούπας γουόστερ σος
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι, λίγο αλεύρι
  • λαχανικά και ζυμαρικά για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ. Ζεσταίνετε το μισό λάδι και καβουρντίζετε το κρεμμύδι και τα ψίχουλα ψωμιού. Αποσύρετε απ τη φωτιά και προσθέτετε το κουκουνάρι, το τυρί και άφθονο μαϊντανό. Γεμίζετε με το μείγμα αυτό τα σνίτσελ και τα τυλίγετε σε ρολάκια. Τα δένετε με σπάγκο και τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και ροδίζετε τα ρολάκια. Προσθέτει τη γουόστερ σος και λίγο καυτό νερό. Σιγοβράζετε 50′-55′, μέχρις ότου η σάλτσα δέσει. Αφαιρείτε το σπάγκο, κόβετε τα ρολά σε φέτες και τα σερβίρετε με ταλιατέλες και λαχανικά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης